PVDA moet in de poll van Zizo

PVDA_super sociaal_0001.jpgZizo, het blad van koepelorganisatie çavaria polst in een enquête naar het stemgedrag van haar lezers.  De PVDA wordt niet vernoemd. Voorstel: stuur çavaria een mailtje waarin je vriendelijk vraagt om de PVDA in deze poll op te nemen.

Argumenten die je naar keuze kunt gebruiken (en je kan er uiteraard ook nog ander uit eigen inspiratie toevoegen)

- De PVDA besteedt in haar programma aandacht aan de eisen van de holebi- en transgenderbeweging. Ook over Europa heeft de PVDA een duidelijk standpunt.

verkiezingen 2014,pvda,cavaria- 82 PVDA-kandidaten en 9 PVDA-lijsttrekkers ondertekenden de eisen van çavaria en worden door çavaria zelf tot voorvechters uitgeroepen. Ook Tim Joye, lijsttrekker op de PVDA-lijst voor Europa is één van die voortrekkers.

- De PVDA was een van de eerste partijen die de strijd tegen discriminatie omwille van seksuele voorkeur en gender steunde, tegen het conservatisme van alle ander partijen in.

- Blijkbaar vindt çavaria ongeldig stemmen wel een optie maar voor de PVDA stemmen niet...

- Als men voor het weren van de PVDA uit deze poll dezelfde argumenten gebruikt als bij het weren van de PVDA uit de stemtest dan is dit artikel aan te bevelen.

Stuur je mail naar info@cavaria.be

zet mij in CC: yvan.brys@skynet.be

Alvast bedankt!

Yvan Brys

12de opvolger Vlaams Parlement voor PVDA Antwerpen

Go Left9_Europa_0001.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.