• Conchita over de Wereld

  Conchita_wild girls on high heels Himba_100145611.jpg

  "Het is geen missie, maar iets dat ik als volstrekt natuurlijk ervaar. De kans dat ik de wereld verbeter, is piepklein, maar toch probeer ik. Ik zou het mezelf kwalijk nemen mocht ik dat niet doen." Conchita Wurst over zichzelf en de wereld.

  Lees meer...

 • PVDA op Antwerp Pride 2014

  PVDA_Antwerppride2014_IMAG0003.jpg

  De PVDA  stapte mee op in de optocht van de Antwerp Pride op zaterdag 9 augustus. "Het blijft belangrijk dat holebi's en transgenders voor hun eisen op straat komen en de PVDA wil dat ondersteunen met haar aanwezigheid." verduidelijkte de partij in een persbericht.

  Lees meer...

 • French LGBT activists for just peace in Palestine

  Rassemblement pro-Gaza du 2 août_Denfert-Rochereau_0001.jpgA delegation of LGBT in a pro Palestinian demonstration in Paris: "LGBT Solidarity with Palestinians"

  I was glad to find this article. It is a call for action in support of the Palestinian struggle.

  Lees meer...

 • Franse holebi's voor rechtvaardige vrede in Palestina

  Rassemblement pro-Gaza du 2 août_Denfert-Rochereau_0001.jpgDelegatie van holebi's en transgenders op Palestinabetoging in Parijs

  Ik was blij verrast toen ik onderstaande tekst vond. Het is een oproep om als holebi's en transgenders de strijd van de Palestijnen te steunen.  Ik heb hem vertaald en hier en daar lichtjes bewerkt zodat hij beter verstaanbaar is geworden voor de Nederlandstalige lezer.

  Lees meer...