• Holebi's gingen Hart boven Hard

  Parade_start_11081249_1.jpgHet was geen weer om een hond door te jagen. Toch werden 20.000 deelnemers van de meest uiteenlopende achtergrond en pluimage naar Brussel gezogen voor de parade van Hart boven Hard/Tout Autre Chose. 

  Lees meer...

 • 3 X Discriminatie

  3 maal_praktijktesten_1478169783.jpg

  Discriminatie is zoals auto's: je hebt ze in alle vormen en maten. De slachtoffers  verschillen in leeftijd, geslacht, afkomst of seksuele geaardheid maar ze hebben er alle belang bij samen een vuist te maken.

  Lees meer...

 • Met Çavaria naar de Parade

  Hart boven Hard_PARADETEKENING_0001.jpgWie de film Pride - over de solidariteit tussen holebi's in London en stakende mijnwerkers -  heeft gezien weet hoe hartverwarmend én grensverleggend solidariteit kan zijn. Zondag trekken we naar Brussel voor de Parade van Hart boven Hard. Koepelorganisatie çavaria roept haar achterban op om mee op te stappen in het blok 'Diversiteit is realiteit'.

  Lees meer...

 • Vrouwen in de NVA

  Zuhal Demir_cover_642x999_7518232.jpgIn P-magazine verscheen - enkele dagen voor de jaarlijkse Vrouwendag op 8 maart - een interview-met-photoshoot met NVA-politica Zuhal Demir.  Hoodredacteur Jeroen Denaeghel: "Als feminisme een exacte wetenschap was, dan heeft Zuhal Demir ze vandaag heruitgevonden."  Wat hebben Demir en haar partij met feminisme?

  Lees meer...